Ma: 2022.11.19.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Pintér Sándor helyettesének adta ki magát: 7 év börtönbüntetésre ítélték
Privátkopó 2022. 11. 19. 8:34:00

T. Jószef embereket, köztük a saját családját vágta át azzal, hogy dandártábornoknak öltözve Pintér Sándort és Szijjártó Pétert szokta helyettesíteni. Beismerte bűnösségét, hét év szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék.T. József a belügyminiszterre hivatkozva, fedett nyomozók által használt lakások és autók eladásával házalt, amikért a bűntársaival milliós előlegeket vett fel. A családját is megkárosította, egykori szeretője pedig önként segített neki pénzt szerezni. A kamu dandártábornok kitalált egy soha nem létező „fekete könyvet” is, amelyet ő állított össze fénymásolt, bárki által hozzáférhető tanulmányokból. Az iratot úgy árulta, hogy aki ezt megtanulja, azt elviszi vizsgázni, majd zsíros állásokat szerez neki a rendőrségen, adóhivatalban, közigazgatásban, mindezt milliókért. Pénzért vállalta azt is, hogy eljárásokba belenyúl, hogy a fizető ügyfél autójának rendszámát nem azonosíthatja a gyorshajtókat figyelő rendszer.

Az egykor egyébként taxisként dolgozó T. József ügyével kapcsolatban pénteken, a Fővárosi Törvényszéken tartottak az ügyében előkészítő ülést. Csalás miatt már többször ült börtönben, utoljára 2019-ben szabadult, ami után felvette az édesanyja vezetéknevét.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfit folytatólagosan, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett nagyobb kárt okozó csalás, hivatalos személyi jelleg színlelésével elkövetett befolyással üzérkedés miatt bűnösnek találta a bíróság, amely ezért 7 évnyi börtönbüntetésre ítélte. Négy társa - hozzá hasonlóan - beismerte a bűnösségét, csak a másodrendű vádlott kérte a tárgyalás lefolytatását.

További friss információk
Pintér Sándor helyettesének adta ki magát: 7 év börtönbüntetésre ítélték
Milliárdos költségvetési csalás miatt letartóztatták Gyömrő polgármesterét, Gyenes Leventét
Nőnek adta ki magát egy férfi, aki pénzt kért óvatlan férfiaktól, illetve zsarolással követelt banki utalásokat
Pénzmosással tüntették el a csalásból származó milliókat - két ügyvéd ellen is vádat emeltek
Hivatali vesztegetés miatt vádat emeltek egy minisztériumi főosztályvezető és egy polgármester ellen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat