Ma: 2023.12.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Pintér Sándor helyettesének adta ki magát: 7 év börtönbüntetésre ítélték
Privátkopó 2022. 11. 19. 8:34:00

T. Jószef embereket, köztük a saját családját vágta át azzal, hogy dandártábornoknak öltözve Pintér Sándort és Szijjártó Pétert szokta helyettesíteni. Beismerte bűnösségét, hét év szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék.T. József a belügyminiszterre hivatkozva, fedett nyomozók által használt lakások és autók eladásával házalt, amikért a bűntársaival milliós előlegeket vett fel. A családját is megkárosította, egykori szeretője pedig önként segített neki pénzt szerezni. A kamu dandártábornok kitalált egy soha nem létező „fekete könyvet” is, amelyet ő állított össze fénymásolt, bárki által hozzáférhető tanulmányokból. Az iratot úgy árulta, hogy aki ezt megtanulja, azt elviszi vizsgázni, majd zsíros állásokat szerez neki a rendőrségen, adóhivatalban, közigazgatásban, mindezt milliókért. Pénzért vállalta azt is, hogy eljárásokba belenyúl, hogy a fizető ügyfél autójának rendszámát nem azonosíthatja a gyorshajtókat figyelő rendszer.

Az egykor egyébként taxisként dolgozó T. József ügyével kapcsolatban pénteken, a Fővárosi Törvényszéken tartottak az ügyében előkészítő ülést. Csalás miatt már többször ült börtönben, utoljára 2019-ben szabadult, ami után felvette az édesanyja vezetéknevét.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfit folytatólagosan, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett nagyobb kárt okozó csalás, hivatalos személyi jelleg színlelésével elkövetett befolyással üzérkedés miatt bűnösnek találta a bíróság, amely ezért 7 évnyi börtönbüntetésre ítélte. Négy társa - hozzá hasonlóan - beismerte a bűnösségét, csak a másodrendű vádlott kérte a tárgyalás lefolytatását.

További friss információk
Ötmilliárd forint vagyoni hátrányt okozott az államnak az eldobós cégeket felhasználó bűnszervezet
Minden szentnek maga felé hajlik a keze: hamis megrendelésekkel csalt ki közel 20 millió forintot egy debreceni cég könyvtárosa
Vádemelés egy állatorvos és társai ellen korrupció miatt
Visontai otthonában fogták el a 24 éves internetes csalót - mintegy 1000 embert csapott be
Amerikai katonának adta ki magát, valójában közönséges szélhámos volt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat