Ma: 2021.11.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Több liter benzint locsolt élettársára a vita hevében egy karádi férfi
Privatkopo.info 2021. 11. 22. 8:09:00

Egy 43 éves férfi 2021. június 13-án, délután, karádi családi házuk melléképületében összeveszett élettársával, majd - a szóváltás hevében - egy kannából több liter üzemanyaggal locsolta le párja haját és ruháit. A benzintől elázott nő először a lakásba menekült, onnan kérte a rendőrök segítségét, majd a híváskezelő tanácsára az utcára szaladt. A körzeti megbízottak perceken belül a helyszínre értek, és a tömény benzinszagot érezve rögtön felmérték a helyzet veszélyfokát. Az udvarról egy égő cigarettával a szájában kiabálva lépett elő a nap folyamán elfogyasztott alkoholtól erősen ittas férfi, akit az egyenruhások utasítottak, hogy a csikket az ellenkező iránya azonnal dobja el. Azonban látták, hogy a férfi nem tesz eleget a felszólításnak, sőt, a cigarettába beleszívva az asszony felé próbálja dobni azt.

A mozdulatot félbeszakítva a körzeti megbízottak a férfit elfogták. A megyei nyomozók emberölés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a karádi lakost.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálói a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és az eljárás során keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Somogy Megyei Főügyészség részére.

További friss információk
Vádemelés adóhatósági és bankfelügyeleti „segítség” hamis ígérete miatt
Éveken keresztül kereskedtek hamis szerződésekkel, és adót sem fizettek
Társkereső oldalakon szedte áldozatait a házaspár
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
350 millió forintot próbáltak tisztára mosni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat