Ma: 2024.05.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Körözik az Újpest volt válogatott futballistáját - másfél éve bujkál a bűnügyi hatóság elől
Privátkopó 2023. 03. 03. 12:44:00
Nehéz helyzetbe került Tokody Tibor, az újpesti fociszurkolók egykori kedvence. A 42 éves, korábbi kétszeres magyar válogatott támadó ellen ugyanis a győri rendőrkapitányság sikkasztás gyanújával elfogatóparancsot adott ki.

A körözést már 2021 nyarán elrendelték a hivatalos szervek, ám most ismét megjelent a police.hu oldalán, azaz a volt játékost több mint másfél éve nem tudják felelősségre vonni.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a pályafutása során Németországban és Győrben is megforduló, utóbbi klubbal 2013-ban magyar bajnoki címet szerző egykori futballista pontosan mit követett el, a körözési lapján csak annyi áll: sikkasztás. 

Tokody 2016-ban fejezte be a pályafutását, eleinte próbálkozott edzősködéssel is, ám az utóbbi években elszakadt a futballtól. Győrben élt, úgy tudni, egy ideig egy italozóban dolgozott csaposként.

További friss információk
Mesekönyvekkel csalt
A 2 milliárd forintot is meghaladja a bűnszervezet által a költségvetésnek okozott vagyoni hátrány
Sikkasztott egy postavezető
Majálison fogták el az internetes csalót
Romantikus csalás: egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat