Ma: 2022.05.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Tragikus láthatás: meggyilkolta 14 és 16 éves lányait a „szerető apa” - a rendőrség már a holttestek megtalálása előtt is járt az aszódi lakásnál
Privatkopo.info 2022. 05. 28. 6:01:00

Csütörtökön, este találta meg a rendőrség két tizenéves lány holttestét egy aszódi társasház egyik lakásában. A lányokat a saját apjuk gyilkolta meg álmukban, valószínűleg még 2022. május 20-án, azon a napon, amikor láthatásra érkeztek hozzá.A rendőrség állampolgári bejelentés alapján érkezett ki csütörtökön a lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A rendőrség ekkor már napok óta kereste a lányokat, édesanyjuk bejelentése nyomán.

A hvg.hu megkérdezte a hatóságot, hogy keresték-e a két gyermeket apjuknál korábban.

Válaszában az ORFK Kommunikációs Szolgálata azt írta, hogy „az elsődleges intézkedések a bejelentést követően megtörténtek. Az akkor ismert adatok alapján nem merült fel olyan körülmény, amely indokolta volna a lakásba történő erőszakos bejutást. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a sértettek ekkor már nem voltak életben. (…) A jelenlegi ismereteink szerint az elsődleges intézkedések megfeleltek a szabályoknak”. A szokásos rendőri mosakodás, a mundér úgynevezett becsületének „védése”, amit már jól ismerhetnek a Privátkopó olvasói. A magyar rendőrségnél önkritikátlanabb társaság aligha van a Földön.

A 14 és 16 éves lányai meggyilkolása után a férfi Adácson vonat elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg, de életben maradt (sajnos). Életveszélyes állapotban szállították kórházba, jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

További friss információk
„Adóminimalizálás”: költségvetési csalás gyanújával nyomoznak a Liszt Ferenc Repülőtérhez köthető cégek ügyében
Az áfát és a járulékokat jól védték - lecsapott a NAV az őrző-védő bűnszervezetre
Online lehetett érettségizni a csaló cégnél - eddig közel 500 becsapottat azonosított az NNI
Pénzért intézett el ügyeket a NAV egyik bűnügyi igazgatóságának osztályvezetője
Költségvetési csalás: őrző-védő cégek vezetői ellen született jogerős ítélet
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat