Ma: 2022.05.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Kóboráram: 12 millió forintot kért és kapott villanyszerelési munkák elvégzésére, de nem csinált semmit
Privatkopo.info 2022. 05. 23. 6:27:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság csalás miatt folytat eljárást egy 29 éves budapesti férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2021 novembere és 2022 áprilisa között több megbízóját és vásárlóját is tévedésbe ejtette különféle ügyletekkel, ám a pénz átvételét követően elérhetetlenné vált ügyfelei részére, és semmit sem teljesített a megbeszéltekből.Villanyszerelési és szigetelési munkálatokért összesen több mint tizenkétmillió forintot vett át, de volt, akinek nyomtatót, másnak koncertjegyet ígért. Egy lakást két reménybeli bérlőnek is kínált, de a félmillió forintos kaució és bérleti díj megfizetése után egyiknek sem adta át a kulcsokat.

B. Dániel ellen a zuglói rendőrök 2022. május 6-án elfogatóparancsot adtak ki, később a férfi feladta magát. A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon egyrendbeli csalás vétség és négyrendbeli csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki május 13-án. Vallomásában hiába tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését, a nyomozók őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Kóboráram: 12 millió forintot kért és kapott villanyszerelési munkák elvégzésére, de nem csinált semmit
Külföldi szerződést ígérve csapta be a fiatal focista szüleit - tízmilliót húzott le róluk
Minden szentnek: elsikkasztotta a megszűntetett egyház vagyonát
800 millió forinttal károsította meg az önkormányzati céget az ügyvezető
Több százmilliós hitelcsalást lepleztek le
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat