Ma: 2021.11.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Bántalmazta volt élettársát, az autóját is elvitte
Privatkopo.info 2021. 11. 16. 10:46:00

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és őrizetbe vették a 39 éves pápai lakost, aki bántalmazta volt élettársát és az autóját engedély nélkül elvitte.Egy asszony 2021. november 13-án, délután értesítette a rendőrséget arról, hogy aznap délelőtt nevelt lányának volt élettársa megfenyegette azzal, hogy rágyújtja a házát, majd még aznap délután - engedély nélkül - elvitte a lánya gépkocsiját. A 39 éves férfi később olyan manővert tett az autóval, amellyel veszélyeztette a járdán közlekedő bejelentő testi épségét.

A rendőrök a helyi lakost másfél órán belül elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Az eljárás során arra is fény derült, hogy az elkövető járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, valamint 2021. november 12-én, délután volt barátnője lakásának ajtaját kulcsra zárta, hogy megakadályozza a nő távozását, majd amikor a sértett az ajtó felé ment, akkor a férfi ellökte őt. Ugyanekkor a gyanúsított fenyegetéssel megszerezte a hölgy telefonját és a képernyőzár feloldókulcsát követelte tőle, amit a volt barátnő megtagadott, ezért őt arcon ütötte és megrúgta.

Az őrizetben lévő pápai lakos ellen személyi szabadság megsértése bűntett, kényszerítés bűntett, zaklatás vétség, közúti veszélyeztetés bűntett és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pápai Rendőrkapitányság. 

További friss információk
Vádemelés adóhatósági és bankfelügyeleti „segítség” hamis ígérete miatt
Éveken keresztül kereskedtek hamis szerződésekkel, és adót sem fizettek
Társkereső oldalakon szedte áldozatait a házaspár
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
350 millió forintot próbáltak tisztára mosni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat