Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Az úgynevezett nevelőapa büntetésből gerendához kötözte és olajos ronggyal betömte a 12 éves fiú száját
Privátkopó 2023. 11. 28. 6:52:00

Büntetésből vontatókötéllel egy gerendához kötözte, száját pedig gázolajos ronggyal tömte be egy 12 éves fiúnak az úgynevezett nevelőapja, Dombrádon. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt rendelt el nyomozást.Miután a fiú kiszabadult egy barátja családjához futott segítségért, ahol sírva elmesélte, mi történt és a karját is megmutattam, amin látszottak a kötél nyomai. A fiúra gyakran vigyáz a nagymamája és a nagynénje is, akik elmondták, hogy a fiú azért kapott büntetést, mert elvitt otthonról ezer forintot az iskolába, mivel az anyja nem adott neki ételre pénzt. A fiú bement a helyi zöldségeshez, ahol vett fornettit meg hat darab ,,duplacsokist”, a gyerek anyja viszont ezt elmondta a nevelőapának.

Az úgynevezett nevelőapa ezután vontatókötéllel kifeszítette a fiút a garázsban a gerendához úgy, hogy a gyereknek csak a lábujja ért le. A fiú elmondása szerint több óra volt, mire ki tudott szabadulni.

Az állatokat alulmúló nevelőapa nem akart nyilatkozni, de a vérszerinti apa feljelentést tett a rendőrségen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt rendelt el nyomozást.

További friss információk
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
Kamudiplomák miatt ítélték el az ismert szexuálterapeutát
3,2 milliárd forintot mostak tisztára
Vádemelés a korrupció útján szerzett pályázati támogatások ügyében
Katonatiszt, olajmérnök, hajóskapitány, zenész… - bűnügyi őrizetben a „romantikus csalással” gyanúsított 40 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat