Ma: 2023.11.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Zsinórral fojtotta meg állapotos élettársát a cigány
Privátkopó 2023. 11. 18. 8:40:00

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség vádat emelt az ellen a cigány ellen, aki terhes élettársát Nyírkátán több száz méteren keresztül a hajánál fogva vonszolta, majd egy zsinórral a falu szélén megfojtotta. Beismerés esetén a vádhatóság mértékes indítványa: 15 év börtönbüntetés.A vád szerint a 30-as évei elején járó férfi Nyírkátán, élettársi kapcsolatban élt a sértettel, azonban kapcsolatuk alatt - a férfi féltékenysége miatt - gyakoriak voltak közöttük a veszekedések, amelyek során a nőt többször bántalmazta, de a nő emiatt soha nem tett feljelentést. 2023. május 24-én a pár ismét összeveszett, ezért a nő az egyik közelben lakó barátnőjéhez költözött.

Három nappal később, hajnali 3 óra körül, a vádlott az utcáról figyelte a lakóházat, amikor észlelte, hogy a lakásból kijön az élettársa, és a házigazdával a ház mellett beszélget. Ekkor a férfi indulatosan kiabálva, egy 15 cm pengehosszúságú késsel a kezében bement az ingatlan udvarára, és a hajánál megragadva élettársát először az utcára, majd erőszakkal Nyírkáta külterületére egy erdős, fás területre vonszolta. 

Itt a késsel a sértett fejét kétszer megvágta, majd őt többször megütötte. Ezt követően a nadrágjából kivett egy rögzítő zsinórt, és azzal megfojtotta a 20 hetes terhes nőt. A vádlott, amikor felfogta, mit tett, elmenekült, és a rokonainál bujkált, ahol őt a rendőrség elfogta.

A főügyészség a férfit emberölés bűntettével és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja. Vádiratában mértékes indítványt is tett azzal, ha a vádlott az előkészítő ülésen a cselekmény elkövetését beismeri, vele szemben a törvényszék 15 év börtönbüntetést és 10 év közügyektől eltiltást szabjon ki.

További friss információk
Luxussportkocsikban tarolták az eurómilliókat
Minitelefonokat csempészett a börtönőr a raboknak
Letöltendő börtönbüntetésre ítélték a Dunaferr elfoglalása és a Borkai-féle szexvideó ügyénél is felbukkant Mikó Istvánt
30 ezer forint „díjazásért” 3 milliót próbált tisztára mosni
Idős áldozata összes pénzét megszerezte egy szerelmet színlelő cigány lotyó Budapesten
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat