Ma: 2024.05.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Zsinórral fojtotta meg állapotos élettársát a cigány
Privátkopó 2023. 11. 18. 8:40:00

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség vádat emelt az ellen a cigány ellen, aki terhes élettársát Nyírkátán több száz méteren keresztül a hajánál fogva vonszolta, majd egy zsinórral a falu szélén megfojtotta. Beismerés esetén a vádhatóság mértékes indítványa: 15 év börtönbüntetés.A vád szerint a 30-as évei elején járó férfi Nyírkátán, élettársi kapcsolatban élt a sértettel, azonban kapcsolatuk alatt - a férfi féltékenysége miatt - gyakoriak voltak közöttük a veszekedések, amelyek során a nőt többször bántalmazta, de a nő emiatt soha nem tett feljelentést. 2023. május 24-én a pár ismét összeveszett, ezért a nő az egyik közelben lakó barátnőjéhez költözött.

Három nappal később, hajnali 3 óra körül, a vádlott az utcáról figyelte a lakóházat, amikor észlelte, hogy a lakásból kijön az élettársa, és a házigazdával a ház mellett beszélget. Ekkor a férfi indulatosan kiabálva, egy 15 cm pengehosszúságú késsel a kezében bement az ingatlan udvarára, és a hajánál megragadva élettársát először az utcára, majd erőszakkal Nyírkáta külterületére egy erdős, fás területre vonszolta. 

Itt a késsel a sértett fejét kétszer megvágta, majd őt többször megütötte. Ezt követően a nadrágjából kivett egy rögzítő zsinórt, és azzal megfojtotta a 20 hetes terhes nőt. A vádlott, amikor felfogta, mit tett, elmenekült, és a rokonainál bujkált, ahol őt a rendőrség elfogta.

A főügyészség a férfit emberölés bűntettével és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja. Vádiratában mértékes indítványt is tett azzal, ha a vádlott az előkészítő ülésen a cselekmény elkövetését beismeri, vele szemben a törvényszék 15 év börtönbüntetést és 10 év közügyektől eltiltást szabjon ki.

További friss információk
Azt ígérte megtisztítja a rontástól az ékszereket, de inkább zálogba adta azokat a cigányasszony
Megbukott a számlagyár: 63 vádlott, 1,7 milliárd forint vagyoni hátrány
Mesekönyvekkel csalt
A 2 milliárd forintot is meghaladja a bűnszervezet által a költségvetésnek okozott vagyoni hátrány
Sikkasztott egy postavezető
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat