Ma: 2021.12.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Ásványvizet küldött videokártya helyett
Privatkopo.info 2021. 12. 21. 8:49:00

A bonyhádi rendőrök befejezték annak a két ügyből álló esetnek a vizsgálatát, amelyet egy 40 éves tatabányai férfival szemben folytattak csalás vétsége miatt.2021. február 9-én egy kakasdi férfi tett feljelentést, mert néhány nappal korábban - egy közösségi portálon - megrendelt egy videokártyát, annak árát és a szállítás költségét el is utalta az eladó által megadott számlaszámra, de a csomagban csak egy fél literes ásványvizet kapott.

Az adatgyűjtés során egy másik sértettet is felkutattak a nyomozók, aki szintén a fenti hirdetés alapján utalt pénzt azonos számlaszámra, egy ismeretlen férfi részére. Vele úgy egyezett meg telefonon az eladó, hogy a fele pénzt kéri előre. A második sértett csomagjában szintén csak egy fél literes ásványvíz érkezett videokártya helyett.

A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 40 éves tatabányai férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki csalás vétség miatt.  Az elkövető tagadta, hogy elkövette volna a bűncselekményt.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a bonyhádi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Ásványvizet küldött videokártya helyett
Bíróság előtt a rendőrt vesztegetni akaró férfi
Fiktív védettségi igazolványokkal üzleteltek, vesztegetés gyanújával letartóztatták őket
Munkában az „unokázós” csalók: „Nagyi, segíts, mert a rendőrségen vagyok!”
Legfőbb Ügyészség: Völner Pál 83 millió, Schadl György 880 millió forint kenőpénzt kapott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat