Ma: 2023.05.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
10 milliót csalt ki ügyfelétől a „mágus”: börtönbüntetésre ítélték az egyre lejjebb csúszó Frabatót
Privatkopo.info 2022. 06. 13. 7:36:00

Több mint egy évtizede kezdődött annak a hölgyek a kálváriája, aki állítása szerint jóhiszeműen és naivan bízta rá a pénzét Fischl Andrásra, ismertebb nevén Frabatóra, a magát „mestermágusnak” tituláló férfira.Fischl azt ígérte a nőnek, hogy tízmillió forintját „megpörgeti”, és rövid időn belül többet kap vissza. Az ajánlat szinte meseszerű volt, ám a valóság ennél sokkal rútabb: a rászedett hölgy sosem kapta vissza a pénzét, Frabato úgy „megpörgette”, hogy levegővé változott. A károsult feljelentette a férfit, akit első-, majd másodfokon is elmarasztalt a büntetőbíróság. A „mágust” csalás miatt egy év - két év és hat hónapra felfüggesztett - börtönre, valamint 300 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték.

„Tudtommal semmi nincs a nevén. A tárgyaláson azt vallotta, 107 ezer forint a havi bevétele, a cége és az irodaként szolgáló ingatlan sem az ő nevén van, bár úgy tudom, az I. kerületben lakik egy csodás lakásban, mutogatta az újságban, meg azt is, hogy drága motorral furikázik” - nyilatkozta szomorúan a becsapott nő.

További friss információk
Nagyértékű órát csalt ki
35 euróval akarta megvesztegetni a rendőrt az ukrán szabályszegő
Közel 2 millió forinttal húzta le a naiv nőt a „társkereső” férfi
Kenőpénzért nyelvvizsga: százhúsz embert ítéltek el
Beismerés: felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték azt a hat végrehajtót, akik fizettek Schadl Györgynek a pozíciójukért
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat