Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Internetes hirdetési csalással huszonöt sértettet károsított meg egy férfi
Privatkopo.hu 2021. 10. 05. 13:39:00

A Sárvári Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelt vádat azzal a többszörös visszaeső férfival szemben, aki 2019 augusztusától 2020 májusáig terjedő időben huszonöt sértettnek okozott összesen 35 millió forintot meghaladó kárt.A vád szerint a vádlott egy internetes portálon adott fel hirdetéseket, amelyekben kedvező áron eladásra kínált olyan termékeket - különféle munkagépeket (markolót, mezőgazdasági vontatót, rakodógépet, árokásó gépet), valamint térkövet -, amelyekkel nem rendelkezett.

A vádlott a hirdetésekre jelentkező sértettekkel megállapodott a hirdetett termék eladásában. Miután a sértettek a megvásárolni kívánt termék vételárának előlegét a vádlott által nyitott különböző bankszámlákra elutalták, a vádlott a szerződést nem teljesítette. A vádlott a részére átutalt pénzt felvette, azt részben felélte, részben ismeretlen célra fordította.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

További friss információk
Cégtemetőt működtettek Hajdú-Bihar megyében
Vádemelés egy 300 millió forintos korrupciós ügyben
Csalt és sikkasztott egy zalaegerszegi autókereskedő
Internetes hirdetési csalással huszonöt sértettet károsított meg egy férfi
„Fogva tartanak és le fogják vágni az ujjaim!”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat