Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Majálison fogták el az internetes csalót
Privátkopó 2024. 05. 03. 9:22:00

Egy budapesti asszony tett feljelentést a rendőrségen, mert március 15-én egy online felületen kívánt eladni egy terméket. Egy érdeklődő „vásárló” által megküldött linkre rákattintott, majd óvatlanul megadta a bankkártyaadatait. A csaló a megszerzett adatokat egy fizetési szolgáltatáshoz kapcsolta, és Csépán 13 vásárlást intézett 77 ezer forint értékben.A nyomozók hamar megállapították az adathalász személyét, azonban nem tudták elszámoltatni, mert nem találták a tartózkodási helyén. Nem kellett azonban sokat várni, a csépai majális forgatagában felismerte őt egy rendőr, és innentől felgyorsultak az események. Előállították a fiatalkorút, és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Beismerő vallomást tett.

További friss információk
Sikkasztott egy postavezető
Majálison fogták el az internetes csalót
Romantikus csalás: egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát
200 ezer eurót akartak megszerezni ,,pénzkicserélős” csalással
Több mint ötmillió forintot csaltak ki gyanútlan magyaroktól az ukrán bűnözők
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat