Ma: 2024.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Katonatiszt, olajmérnök, hajóskapitány, zenész… - bűnügyi őrizetben a „romantikus csalással” gyanúsított 40 éves nő
Privátkopó 2024. 02. 07. 7:56:00

A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy „romantikus csalással” gyanúsított budapesti nőt, és kezdeményezte a letartóztatását. A rendőrök vagyonvisszaszerzés során több mint 3 millió forintot foglaltak le tőle.A Miskolci Rendőrkapitányságon csalás miatt folyik nyomozás egy 40 éves budapesti nővel szemben.

Az elkövető 2023. január 19-e előtt, egy közösségi portálon nyolc esetben bizalmi kapcsolatot épített ki a sértettekkel, és különböző legendákat kitalálva több mint 15 millió forinttal károsította meg őket.

A nő legtöbbször katonatisztként, olajmérnökként, híres zenészként és hajóskapitányként mutatkozott be. Volt olyan eset, amikor házassági ajánlatot is tett. Miután az elkövető kiépítette a bizalmi kapcsolatot, anyagi segítséget kért, amelyet az áldozatok meg is adtak részére.

A Miskolci Rendőrkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki az asszonyt 2024. február 1-jén, és az őrizetbe vételéről is döntött.

A nyomozás jelenleg is folyik, a rendőrök vagyonvisszaszerzés során több mint 3 millió forintot foglaltak le. A gyanúsítottat a Miskolci Járásbíróság 2024. február 2-án letartóztatta.

További friss információk
Vállalkozási szerződésnek álcázták a munkaerőkölcsönzést
Randi app-on ismerkedett, egyből pénzt csalt ki az elővigyázatlan nőtől
Meghökkentő biztosítási csalások - ezért nem éri meg trükközni!
Egymillió forinttal akarta megvesztegetni a rendőröket a román garázda - letartóztatták
Közös nemzetközi akcióban számolták fel a rendőrök az online csalásokra szakosodott bűnszervezetet
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat