Ma: 2023.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Körözik az Újpest volt válogatott futballistáját - másfél éve bujkál a bűnügyi hatóság elől
Privátkopó 2023. 03. 03. 12:44:00
Nehéz helyzetbe került Tokody Tibor, az újpesti fociszurkolók egykori kedvence. A 42 éves, korábbi kétszeres magyar válogatott támadó ellen ugyanis a győri rendőrkapitányság sikkasztás gyanújával elfogatóparancsot adott ki.

A körözést már 2021 nyarán elrendelték a hivatalos szervek, ám most ismét megjelent a police.hu oldalán, azaz a volt játékost több mint másfél éve nem tudják felelősségre vonni.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a pályafutása során Németországban és Győrben is megforduló, utóbbi klubbal 2013-ban magyar bajnoki címet szerző egykori futballista pontosan mit követett el, a körözési lapján csak annyi áll: sikkasztás. 

Tokody 2016-ban fejezte be a pályafutását, eleinte próbálkozott edzősködéssel is, ám az utóbbi években elszakadt a futballtól. Győrben élt, úgy tudni, egy ideig egy italozóban dolgozott csaposként.

További friss információk
Minitelefonokat csempészett a börtönőr a raboknak
Letöltendő börtönbüntetésre ítélték a Dunaferr elfoglalása és a Borkai-féle szexvideó ügyénél is felbukkant Mikó Istvánt
30 ezer forint „díjazásért” 3 milliót próbált tisztára mosni
Idős áldozata összes pénzét megszerezte egy szerelmet színlelő cigány lotyó Budapesten
Csaló önkormányzati dolgozót ítéltek felfüggesztett szabadságvesztésre Győrben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat