Ma: 2022.01.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Add elő a pálinkát!” - ismét a nagymamájára támadt a 26 éves semmirekellő
Privatkopo.info 2022. 01. 04. 12:42:00

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája ügyészi indítványra elrendelte annak a 26 éves férfinak a letartóztatását, aki karácsonykor támadt idős nagyszülőjére.A gyanúsított 2021. december 26-án, dél körül, ittasan megjelent a 73 éves nagymamája pásztói lakásánál. Amikor a nagymama a lakrészét rövid időre elhagyta, az unoka fel akarta kutatni a korábban otthagyott pálinkát, de az időközben visszaérkező sértett szóvá tette a keresés közbeni rendetlenséget. Szóváltás alakult ki, amelynek során a férfi közölte a sértettel, hogy „add elő a pálinkát, mert akkor megütlek”.

A gyanúsított bántalmazta is a sértettet, megütötte a bal arcfelét, majd kétszer még fejtetőn is ütötte őt. A nagymama 8 napon belüli gyógytartamú, zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A férfi többször volt már büntetve, különös visszaeső, korábban is követett el erőszakos bűncselekményt a sértett nagymama sérelmére, a mostani cselekményt az előző szabadságvesztés büntetéséből szabadulva, a feltételes szabadság tartama alatt követte el.

A Pásztói Járási Ügyészség a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt a napokban kezdeményezte a férfi letartóztatását, amit a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelt.

További friss információk
Macskaalomba rejtették a kokaint - vádat emelt a főügyészség
Egyre nagyobb a rend: halálra késeltek egy férfit Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség
Elhanyagolta kisgyermekét egy rendszeresen italozó „anya”
Lopni próbált, gázolt, segítségnyújtás nélkül elhajtott, jogosítványa sosem volt
Féltékenységből rongált
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat