Ma: 2024.07.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Őrizetben az agresszív nő, aki kórházba szállításkor támadt a rendőrre
Privatkopo.info 2022. 06. 15. 7:05:00
A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki azt az őrizetben lévő 34 éves nőt, aki rendőrre támadt. Az ügyészség indítványozta letartóztatásának elrendelését. 

A rendelkezésre álló adatok szerint az ittas - és feltehetőleg bódult állapotú - nő 2022. június 12-én, 8 órakor, Ózdon, eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant a társasházi lakás ablakán, amelynek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

Az esetet a segélyhívó központhoz bejelentették, ezért mentőket és rendőröket küldtek a helyszínre. A nő zavartan viselkedett, kórházba szállítását elutasította, azonban az élettársa meggyőzte, ezért a mentősök elindultak a kórházba. Útközben a nő agresszívvá vált, ezért a mentők rendőri segítségét kérték. Amikor a rendőr beszállt a mentőbe, a nő hirtelen pofon ütötte az őrmestert,  mellkasánál megragadta az ingét, és eltépte.

A rendőr testi kényszert alkalmazott a nővel szemben, majd kezeit hátrabilincselte és így szállították a kórházba, ahonnan adatai felvétele során - továbbra is megbilincselt kézzel - próbált távozni. A rendőrök visszakísérték és leültették egy székre, egyikük a karját fogva biztosította az ellátás folytatását, amikor az elkövető lábát felhúzva megpróbálta a rendőrt térden rúgni, aki azonban a rúgást karjával hárította.

Az ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki és indítványozta letartóztatását.

A kényszerintézkedés elrendelését az is indokolja, hogy a nő büntetőeljárás hatálya alatt áll, és a cselekményt megelőző napon az eltiltás hatálya alatt álló élettársa által vezetett gépkocsival a rendőri intézkedés elől elmenekültek, miközben egy útkanyarulatnál a gépkocsival annak eltúlzott sebessége miatt felborultak.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat