Ma: 2024.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Apát és fiát fosztotta ki a cigánynő
Privátkopó 2024. 06. 25. 9:53:00

A kifosztással gyanúsított nő azt állította, ő nem lopta a nála talált mobiltelefonokat, hanem vásárolta. A szolnoki nyomozók kezdeményezték letartóztatását.Egy békéscsabai férfi a fiával utazott június 22-én, éjjel a lakóhelyükre tartó személyvonaton. Mindketten elaludtak, majd kis idő elteltével a sértett felébredt, és a fülkében egy ismeretlen nőt pillantott meg, aki gyorsan távozott. A férfi ekkor észrevette, hogy elvitték a fülke asztalkájára korábban elővigyázatlanul kitett tárcáját - amelyben pénz és személyes okmányai voltak -, továbbá a mobiltelefonját. Azonnal értesítette a kalauzt, aki a szolnoki nyomozók vasútállomásra érkezéséig visszatartotta az asszonyt.

A rendőrök a 37 éves román állampolgárnál nemcsak a sértett telefonját és a pénztárcáját találták meg, hanem további tíz mobilt és egy powerbankot is. Az egyenruhások lefoglalták a tárgyakat, a nőt pedig kifosztás miatt kihallgatták. Mindent tagadott, azt állította, hogy vásárolta a készülékeket.

A nyomozó hatóság a tettest őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat