Ma: 2021.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Áprilisi tréfánál többre sikerült: kétmillió forinttal rövidítette meg a bankot
Privatkopo.info 2021. 11. 17. 7:58:00

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a neki tévedésből kifizetett pénzösszeggel távozott tavaly egy helyi pénzintézetből.A vádirat szerint egy céges bankszámla felett rendelkezni jogosult vádlott 2020. április 1-jén, egy szegedi bankfiókban 22 280 000 forintot akart felvenni a társaság számlájáról. A kért összeg helyett a banki alkalmazott a pénztárban jóval többet, 24 280 000 forintot adott át neki. A hiba észlelését követően a pénzintézet munkatársa többször is megkereste és felszólította a férfit a többlet visszaadására, azonban ő erre nem volt hajlandó. A férfi a pénzintézetnek 2 millió forint kárt okozott, amely nem térült meg.

A járási ügyészség a többszörösen büntetett előéletű elkövetőt jogtalan elsajátítás vétségével vádolja, amelyet - annak egyéb esete mellett - az követ el, aki a véletlenül vagy tévedésből hozzá került idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül nem adja vissza. E bűncselekmény egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
Áprilisi tréfánál többre sikerült: kétmillió forinttal rövidítette meg a bankot
Már megint: időskorút raboltak ki a „c-típusúak”
Bántalmazta volt élettársát, az autóját is elvitte
Megverte és kifosztotta ivócimboráját
Időskorú asszonyt támadott meg a rabló - 9 és fél év fegyházbüntetésre ítélték
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat