Ma: 2022.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
14 éves lánytól kért meztelen fotókat: „Azt hittem, csak akkor bűncselekmény, ha szexuális kapcsolatot létesítek vele”
Privatkopo.info 2022. 06. 16. 10:32:00

Álnéven ismerkedett meg egy kiskorú lánnyal és meztelen fényképeket kért tőle a gyanú szerint az a 26 éves férfi, akivel szemben most fejezték be az eljárást a szentendrei rendőrök. A sosem látott, online ismerős teljesítette a kérést.A nógrádszakáli férfi 2020 áprilisában, az egyik közösségi portálon, álnéven regisztrálva megismerkedett egy kiskorú lánnyal. Beszélgetéseik egyre inkább szexuális tartalmúvá alakultak. A férfi tehetséges meggyőző taktikájának köszönhetően többször kért 14 éves „ismerősétől” meztelen képeket, amiért aztán sajátját küldte cserébe.

A rendőröknek a kamu profil sem jelentett akadályt, azonosították a 26 éves nógrádszakáli férfit, akit 2020. április 29-én, reggel, otthonában elfogtak.

A férfi mindent beismert, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Bevallotta, valóban kért a kiskamasztól intim képeket, azt sem tagadta, hogy többször is küldtek hasonlókat egymásnak. Tettét megbánta, állítása szerint nem tudta, hogy ezzel bűncselekményt követ el. Azt hitte, csak az törvénytelen, ha szexuális kapcsolatot is létesít a kiskorúval.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben gyermekpornográfia bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Dohánybolti eladó leszúrásával fenyegetőzött
Házi készítésű eszközökkel termesztettek kannabiszt
Rendszeresen vásárolt kábítószert a rendvédelmi dolgozó
Csoportosan raboltak Bagaméren
Megfojtotta férje szeretőjét egy nő Tiszadadán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat