Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Hála”: baltával ölte meg szállásadóját a 19 éves cigány
Privátkopó 2024. 06. 26. 9:35:00

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a fiatal férfivel szemben, aki baltával ölte meg szállásadóját. A vádirat szerint a sértett egyedül élt Nyírmihálydiban egy családi házban, amelynek nyárikonyhájába befogadott egy nőt, akivel együtt beköltözött a 19 éves fia és annak 14 éves (!) élettársa.

A fiú 2022. június 29-én, éjszaka, magához vett egy kisbaltát, rátörte az ajtót a szállásadójára azért, hogy a pénzét, és személygépkocsijának indítókulcsát megszerezze. A sértett a zajra felébredt, ekkor a fiatal a baltával és puszta kézzel test szerte ütlegelte. A támadás olyan lehengerlő volt, hogy a férfi megpróbált védekezni, de eszméletét veszítette. A támadó ekkor magához vette a sértett autójának indítókulcsát, személyes iratait, 157 000 forintot és egy telefont. A fiatal magára hagyta a súlyos sérültet, belenyugodva abba, hogy a bántalmazásba belehalhat.

A vádlott a lakóház udvarán parkoló személygépkocsit elkötötte, azonban ittassága és gyakorlatlansága miatt rövid időn belül nekihajtott egy fém oszlopnak, és egy bokros területre csapódott, ahol felgyújtotta az autót.

Ezután a vádlott visszament anyjához és élettársához, akiknek beszámolt a történtekről, majd bementek a lakóházba. Az anya a bűncselekmény nyomait próbálta feltakarítani, valamint elrejtette az ellopott készpénzt. Az élettárs elégette a kisbalta nyelét, kimosta a párja véres ruháit, azonban a sérült férfinak egyikük sem segített.

5 óra körül az égő autó miatt a lakók értesítették a rendőrséget, akik másfél óra múlva találták meg az ágyon eszméletlenül fekvő, erősen vérző sértettet. Azonnal kórházba szállították, de a kórházi ellátás ellenére néhány hét múlva meghalt.

A főügyészség a fiatal felnőttet nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével, magánlaksértéssel, jármű önkényes elvételével, ittas vezetéssel, rongálással és okirattal visszaéléssel vádolja. Tettéért - beismerése esetén - 22 év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség.

Az anyával szemben bűnpártolás és segítségnyújtás elmulasztása a vád, ezért felfüggesztett szabadságvesztés az ügyészség indítványa, míg a fiatalkorú élettársat bűnpártolásért javítóintézetbe küldené.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat