Ma: 2024.04.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bicske: afrikai menekültet vert meg egy fideszes képviselő fia
nol.hu/privatkopo.hu 2013. 11. 06. 10:59:00

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt folyik eljárás egy bicskei fiatalember és csabdi barátja ellen. Az egyik támadó egy fideszes önkormányzati képviselő fia.A 20 éves I. Ádám és a 24 éves P. Dávid október 26-án, a reggeli órákban egy átmulatott éjszaka után bottal bántalmazott egy afrikai menekültet a bicskei kisállomás közelében.

A verekedésre a Homály sörözőben történt szóváltás után került sor, a menekültet kórházban ápolták. Az ügyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást, a két férfi szabadlábon védekezik.

A rendőrség tájékoztatása szerint a támadók bottal ütlegelték a külföldi férfit. A csabdi illetőségű P. Dávid kamionsofőr, I. Ádám a tanulmányait folytatja.

A bicskei fiatalember édesanyja, Iványi Ferencné fideszes önkormányzati képviselő, a helyi oktatási kabinet vezetője, az óvodák tartoznak a fennhatósága alá.

A bántalmazott férfi a bicskei befogadóállomás lakója. A menekülttábor értesüléseink szerint eddig nem tett bejelentést a bántalmazásról.

További friss információk
Barátnőjét és annak édesanyját is megfojtotta a zsidó férfi - tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték
Kábítószert árult iskolatársainak egy 16 éves fiú
Sátorvassal ütötte a várandós élettársát
Ételfutárt rabolt ki - játékfegyverrel
Megütötte barátnőjét, így bukott le a díler
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat