Ma: 2021.10.21.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Letartóztatásba került a „biofűvel” kereskedő férfi, aki verte az édesanyját
Privatkopo.hu 2021. 09. 22. 8:59:00

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványozta annak a 23 éves férfinak a letartóztatását, aki új pszichoaktív anyaggal kereskedett, valamint rendszeresen bántalmazta édesanyját.A férfi a megalapozott gyanú szerint 2021. szeptember 18-a előtt legalább két személynek adott el új pszichoaktív anyagot. Az egyik fogyasztó a gyanúsítottól vett szer elfogyasztását követő néhány órán belül meghalt.

A további megalapozott gyanú szerint az édesanyjával közös háztartásban élő gyanúsított rendszeresen trágár szavakkal illette és bántalmazta anyját, haját tépte, megpofozta és megrúgta.

Az asszonynak a bántalmazások következtében - testszerte - nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de fennállt súlyosabb sérülés kialakulásának reális veszélye.    

A férfival szemben kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kapcsolati erőszak bűntette miatt indult büntetőeljárás.

A bűncselekmények jellege okán fennáll a veszélye, hogy a férfi a szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítást, továbbá előélete és személyi körülményei miatt a bűnismétlés veszélye is fennáll.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott, és a férfi letartóztatását egy hónapra elrendelte.

A bíróság döntése ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

További friss információk
A törvényszék szerint is jogellenesen befolyásolták a szolnoki vállalkozó elleni nyomozást - mégis bűnügyi felügyeletben tartják a férfit
Idős asszonyoktól rabolt és lopott a 21 éves „navajonki”
Vascsővel ütötte a lízingcég képviselőjét
Elcsábított egy 14 év alatti lányt, szexuális kapcsolatot létesített vele és pornográf felvételeket készített róla
Még csak 13 éves, de már lelkesen rabolgat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat