Ma: 2024.04.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Öt év börtönt is kaphat a hódmezővásárhelyi volt Fidelitas-alelnök
Privátkopó 2024. 03. 12. 8:29:00

A Fidesz ifjúsági szervezetének volt hódmezővásárhelyi alelnökét, Fátyol Józsefet azzal vádolják, hogy három éve jelentős mennyiségű marihuánát termesztetett egyik ismerőse tanyáján. A vádirat szerint a drog eladásából akarta fedezni a háza felújítását. Tettéért akár öt év szabadságvesztést is kaphat.Az eset még 2021 nyarán történt, a rendőrség ekkor számolta fel Hódmezővásárhely közelében az ültetvényt, ahol több mint 300 tő indiai kendert és szárított marihuánát találtak. A férfi mindent beismert a rendőrségen, lemondott az alelnökségről és szabadon várhatta a tárgyalást.

Hétfőn kellett a bíróság elé állnia, ahol ezúttal sem tett vallomást, tagadta, hogy elkövette volna a bűncselekményt, viszont a védelem szakértői véleményt kért, amelyet a bíró olvasott fel. Eszerint a férfi személyiségzavarban szenvedett, drogozott és ivott is, mindez pedig akadályozta őt abban, hogy felismerje tettei következményét.

További friss információk
3,5 millió forintért megvásárolta szerelmét, aztán halálra verte annak volt élettársát
Kiskorú fiúkkal ismerkedett és végzett szexuális cselekményeket egy „férfi”
Családi vállalkozásban kereskedtek a kábítószerekkel
Már megint a legendás cigány gyerekszeretet: kegyetlen szülőket ítéltek el
Pillangókést dobott a barátnője felé
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat