Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bliccelő cigányok verték meg a jegyellenőröket
Privátkopó 2024. 03. 13. 13:29:00

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt két férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt. Az elkövetők menetjegy nélkül utaztak a villamoson, majd az intézkedő jegyellenőröket a megállóba érve ököllel ütlegelték.A vádirat szerint a vádlottak 2023. május elején, Miskolcon a villamoson utaztak, és a jegyellenőr többszöri felszólítása után kiderült, hogy nincs menetjegyük. A megállóban a férfi intézkedni akart, azonban az egyik vádlott az ajtóban álló sértettet alkarjával arrébb tolta és kilökte a szerelvényből. A sértett elvesztette az egyensúlyát, és a vádlott ruházatába kapaszkodott, ekkor a másik elkövető többször ököllel az arcát és a fejét megütötte, majd a társa is megütötte.

A sértett próbált védekezni, lehajtotta a fejét. A segítségére igyekezett a kolléganője, aki az egyik férfit vállánál fogva próbálta eltolni, aki viszont ököllel a fülére ütött.

A jegyellenőrök - akik közfeladatot ellátó személynek minősülnek - 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az ügyészség a különös visszaeső vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást, büntetlen társával szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
3,5 millió forintért megvásárolta szerelmét, aztán halálra verte annak volt élettársát
Kiskorú fiúkkal ismerkedett és végzett szexuális cselekményeket egy „férfi”
Családi vállalkozásban kereskedtek a kábítószerekkel
Már megint a legendás cigány gyerekszeretet: kegyetlen szülőket ítéltek el
Pillangókést dobott a barátnője felé
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat