Ma: 2024.04.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bosszúból akarta megölni a felesége új párját
Privátkopó 2024. 03. 13. 13:20:00

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség minősített emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot egy férfi ellen, aki volt feleségének új élettársát késsel megszúrta.A vádirat szerint a vádlott feleségével és közös gyermekükkel Nádudvaron élt, majd 2022 augusztusában munkavállalás miatt Győrbe költözött. Rövid időn belül követte őt a családja. Az asszony itt ismerkedett meg a sértettel, akivel párkapcsolatot létesített, majd 2023 júniusában visszaköltöztek Nádudvarra. Az elkövető ezt nem tudta elviselni, ezért elhatározta, hogy bosszúból megöli volt felesége élettársát. Elkeseredettségében üzenetküldő alkalmazáson keresztül többször megfenyegette a sértettet azzal, hogy megöli.

A férfi 2023. július 10-én, este érkezett a volt anyósa házához. Az asszony közölte, hogy a házasság felbontása iránt keresetet nyújtott be a bíróságra. Ez a közlés a vádlottat feldühítette, úgy tett, mintha távozna, azonban egy hirtelen mozdulattal kivette a hátizsákjából a konyhakést, és azt hangoztatva, hogy megöli a sértettet, rátámadt.

A sértett elfutott az udvar felé, azonban a vádlott utolérte, és a védekező sértettet a bal karján megszúrta. A vádlott a sértettet a földre lökte, ráült a mellkasára és a kést a nyakához szorította. A sértett a pengét próbálta eltolni, azonban a támadó olyan nagy erővel szorította, hogy a pengerész letört. Egy rokon lefogta a vádlottat, így megakadályozta a további bántalmazást.

A sértett 8 napon túl gyógyuló szúrt sérülést szenvedett. Figyelemmel azonban az elkövetés kitartó jellegére, a sérült testtájékra, az eszközre, a vádlott fenyegetéseire, a férfi a sértett halálát kívánt, ami csak az áldozat védekezése és az egyik rokon közbelépése miatt nem következett be. 

Az ügyben a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozott.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a letartóztatásban lévő vádlott ellen előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A vármegyei főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Debreceni Törvényszék a vádlottat fegyházbüntetésre ítélje és mellékbüntetésül tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától.

További friss információk
3,5 millió forintért megvásárolta szerelmét, aztán halálra verte annak volt élettársát
Kiskorú fiúkkal ismerkedett és végzett szexuális cselekményeket egy „férfi”
Családi vállalkozásban kereskedtek a kábítószerekkel
Már megint a legendás cigány gyerekszeretet: kegyetlen szülőket ítéltek el
Pillangókést dobott a barátnője felé
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat