Ma: 2022.05.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban a volt élettársát brutálisan bántalmazó férfi
Privatkopo.info 2022. 05. 24. 8:33:00

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak a 33 éves férfinek a letartóztatását, aki hónapokon keresztül bántalmazta volt élettársát.A férfi 2022. május 15-én, dél körül felkereste korábbi élettársát a volt lakásukon. Az egyik kezében egy 21 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel, míg a másik kezében egy téglával ment be az udvarba, ahol a téglával a családi ház bejárati ajtajának üvegezett részét betörte. A kitört ablakon át bejutott a házba és a lakás egyik szobájában alvó sértetthez lépett, akit - az egyik kezében a konyhakést tartva - nagy erővel, kétszer is megütött a fején.

A felriadó sértett a nyitott ablakhoz szaladt, hogy segítséget kérjen, de a férfi becsukta az ablakot. A nő ekkor megkísérelt kiszaladni a házból, de a férfi utána futott és a késsel a bal lapockája fölött megszúrta őt. Ezután a hajánál fogva kihúzta a ház elé, ahol kiabálva azt mondta neki, hogy takarodjon a házból.

A férfi a rendelkezésre álló adatok szerint korábban is bántalmazta a nőt: 2022. márciusában, egy vita során, többször ököllel arcon ütötte őt, eltörve az orrát, majd 2022. április 22-én, amikor a sértett a hajnali órákban el akarta hagyni a családi házát, a férfi ezt nem hagyta neki, nagy erővel megfogta a kezét, majd ahogyan a nő próbált kiszabadulni a szorításból, neki singcsont és orsócsont töréses sérülést okozott.

A férfivel szemben a nyomozás súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt folyik, azonban az eljáráshoz egyesítettek egy másik, garázdaság miatt korábban indult ügyet is, ugyanis már 2021. januárjában is bántalmazta a nőt: ekkor a lakásból a hajánál fogva kihúzta a sértettet, majd az utcafrontra néző bejárati ajtón kiérve kilökte a lépcsőről, és háromszor tarkón ütötte.

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a bűnismétlés megakadályozása érdekében elrendelte.

További friss információk
Letartóztatásban a volt élettársát brutálisan bántalmazó férfi
7 évig élt hamis személyi okmányokkal Hollandiában
Egy veszprémi cég öltözőjében késeltek halálra egy 45 éves asszonyt
11 éves kislány fenekét fogdosta, felfüggesztett szabadságvesztéssel megúszhatta
Gyöngyösön rabolt egy szűcsi „navajonki”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat