Ma: 2024.02.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csoportosan raboltak a fiatalkorú cigányok Baján
Privátkopó 2024. 02. 02. 6:04:00

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói két fiatalkorú és egy nemrég felnőtt korúvá vált férfit vettek őrizetbe.Egy 15 éves bácsalmási, valamint egy 17 és egy 19 éves felsőszentiváni lakos a gyanú szerint 2024. január 26-án, kora délután, Baja belvárosában kirabolt egy 15 éves fiatalt. Áldozatukat séta közben szólították le, és pénzt követeltek tőle. A fiú először nem akart eleget tenni a felszólításnak, ezért őt a vele azonos korú bűnelkövető megütötte. Ez után a sértett mégis elővette a pénztárcáját, és abból egy ezres bankjegyet elővett, ami a földre dobott. A pénzt a banda tagjai magukhoz vették.

A két nappal később, január 28-án, délután a forgalmas bajai buszpályaudvaron szintén egy fiatal fiút szemeltek ki maguknak. Őt veréssel fenyegették meg, amelynek hatására a sértett 18 000 forintot adott át támadóinak.

A bajai nyomozók 2024. január 31-én, reggel a csoportos rablással gyanúsított társaság mindhárom tagját elfogták és őrizetbe vették, majd kihallgatásukat követően kezdeményezték letartóztatásukat.

A rendőrök tovább vizsgálják a történteket: arra kíváncsiak, hogy a sértettektől korábban is vettek-e már el pénzt másoktól, esetleg az elmúlt időszakban volt-e további áldozata a bűnbandának.

További friss információk
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
Kifosztotta utastársát, 4 év fegyházra ítélték
Ingatlancsalás emberöléssel
Tapétavágó késsel rabolta ki a taxist egy 22 éves férfi
Jogerősen tényleges életfogytiglanira ítélték a férfit, aki megölt két embert - a volt élettársa 10 év fegyházbüntetést kapott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat