Ma: 2021.10.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Így támad buszsofőrre a „c-típusú” alkesz
Privatkopo.hu 2021. 09. 23. 7:57:00

A Kaposvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az ötvenes éveiben járó férfit, aki ittasan akart felszállni az autóbuszra, azonban a sofőr ezt nem engedte, ezért rátámadt.A vád szerint a büntetett előéletű férfi 2021 augusztusában Kaposváron egy helyi járatos autóbusszal kívánt utazni, de a buszsofőr - a vádlott szemmel látható ittasságára tekintettel - közölte vele, hogy a buszra nem szállhat fel. A férfi ekkor rendkívül indulatossá vált, és előbb bántalmazással fenyegette, majd egy alkalommal meg is ütötte a közfeladatot ellátó személynek minősülő sértettet.

A dühöngő vádlott végül elhagyta a buszmegállót, a helyszínre érkező járőrök rövid időn belül azonosították és őrizetbe vették a férfit, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte.

A Kaposvári Járásbíróság a bíróság elé állítás keretében megtartott tárgyalás során az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a többszörös visszaeső férfit, és vele szemben 3 év és 8 hónap fegyházbüntetést és 4 év közügyektől eltiltást szabott ki.

Az ítélet ellen az ügyészség hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabása, a védelem enyhítés céljából jelentett be fellebbezést.

További friss információk
Hónapokon keresztül terrorizálta szerelmét, időnként meg is erőszakolta
Jogerős ítélet a féltékenységből verekedő férj ügyében
Kirabolta áldozatát a „navajonki”, búcsúzóul puszit és ökölpacsit kért tőle
Jogerősen elítélték a szexmunkásokat „menedzselő” egykori popénekest
Hamis PCR tesztekkel kereskedőket fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat