Ma: 2024.06.11.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Drogot akart rabolni két hülyegyerek
Privátkopó 2024. 05. 07. 11:05:00

A Budakörnyéki Járási Ügyészség vádat emelt két fiatalkorú fiúval szemben, akik egy kábítószerdílert akartak kirabolni.A vádirat szerint a két fiatalkorú barát elhatározta, hogy ingyen szerez kábítószert. A tervük szerint felveszik a kapcsolatot egy kábítószerdílerrel, és személyes találkozót beszélnek meg vásárlás céljából. Ezután korábban egy ismerősük által talált légpisztollyal ráijesztenek a dílerre és fizetés nélkül szerzik meg az anyagot.

Ennek érdekében 2023. augusztus 10-én, este, Budakalászra beszéltek meg egy találkozót egy csevegőalkalmazáson keresztül a kiválasztott kereskedővel. Magukhoz vették a fegyvert és elutaztak a helyszínre, ahová a díler egy társával érkezett. Miután előkerül egy zacskó, benne 40 darab extasy tablettával, az egyik elkövető felhúzta a pólóját és láthatóvá tette a nadrágja derékrészébe rejtett fegyvert. A két vádlott felszólította a dílert, hogy pakoljon ki mindent, ami nála van. Ekkor egy, a helyszín közelében kutyát sétáltató személy megzavarta az elkövetőket és a kirabolni tervezett fiúk elsétáltak. Azonban a lebukás veszélyének elmúltával a két elkövető utánuk indult és a fegyvert elővéve újra megpróbálták megszerezni az anyagot. A kutyasétáltató személy újfent feléjük közelített és ismét megzavarta a vádlottakat.

A megtámadott két személy egészen a közelben lévő benzinkút melletti buszmegállóig jutott, amikor az elkövetők újfent utolérték őket. Ekkor az egyik vádlott azzal állt elő, hogy ha nem adják át a kábítószert, rájuk hívja a rendőrséget. Mivel ezek után sem volt hajlandó a díler átadni a kábítószert a vádlott valóban felhívta a rendőrséget azzal, hogy két embert tart vissza, akiknél kábítószer van.

A hívás után közölte, hogy ha kidobják a kukába az anyagot, akkor, ha megérkeznek a rendőrök közli majd, hogy téves volt a riasztás. Mivel erre a díler nem volt hajlandó és fel akart szállni társával az időközben megérkező autóbuszra, az egyik vádlott megakadályozta a díler távozását és a két vádlott együtt valóban visszatartotta őt a rendőrök kiérkezéséig.

Az ügyben a Budakörnyéki Járási Ügyészség mindkét elkövető ellen fegyveresen elkövetett rablás bűntettének kísérlete és kábítószer birtoklás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat.

Kábítószer-kereskedő és társa ellen külön eljárás folyik.

További friss információk
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Ruhákat vásárolt az idős asszonytól rabolt pénzből a cigánynő
Nőket molesztált, három napon belül elítélték
Barátnőjét és nagyanyját sem kímélte az erőszakos férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat