Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Drogot árult gyerekeknek, akiket aztán zsarolt és félelemben tartott
Privatkopo.info 2022. 05. 03. 9:55:00

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki ismeretlen összetételű, kábító hatású anyagot árult Jánoshalmán, a pénzt pedig sokkolóval és bicskával kényszerítette ki gyerekektől. A különös visszaesőnek számító férfit zsarolással, aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel és kábítószer-birtoklással vádolja a Kiskunhalasi Járási Ügyészség.A vádirat szerint a jánoshalmai férfi 2021-ben a lakásán, a város parkjaiban és buszmegállókban árulta kiskorúaknak az általa kristálynak nevezett anyagot. Gyakran előfordult, hogy vevői pénzzel tartoztak neki, ilyenkor erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítette ki a fizetést a gyerekektől, akiket folyamatosan félelemben tartott.

Egyik vevőjétől pénzt vagy műszaki cikket követelt, miközben a nyakához sokkolót szegezett, egy másiktól bicskával akarta behajtani a tartozását, majd ököllel arcon is ütötte, egy harmadikat pedig sokkolóval bántalmazott.

Az elfogása óta letartóztatásban lévő férfi ügyében a Kiskunhalasi Járásbíróság dönt majd.

További friss információk
Letartóztatásban a különös visszaeső díler
„Ég veled, Ricsi!” - végül a drogok és a szteroidok végezték el a bíróság munkáját
10 év szabadságvesztésre ítélték a 6, illetve 7 éves kislányokkal szexuális cselekményeket végeztető férget
Bűnügyi őrizetben a szabolcsveresmarti drogkereskedő
Megszúrta élettársát egy 54 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat