Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Hírmix
Drogtartozás miatt raboltak el négy embert
Privátkopó 2024. 02. 05. 10:03:00

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség letartóztatását indítványozta négy férfinak, akik kábítószer üzletből eredő elszámolási vitájukat adósaik elrablásával akarták rendezni.



A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak 2024. január 30-án, hajnali 1 órakor megjelentek a sértettek lakóhelyén, egy csongrádi házban. Az ott tartózkodó négy személyt egy méteres farúddal többször fejbe és hátba vágták, valamint testszerte, ököllel ütötték, rúgták. Miután a sértettek feladták a védekezést, autókba kényszerítve elvitték őket egy másik településre, ahol azt követelték tőlük, hogy a gépkocsijaikat írassák át a nevükre.

A bántalmazás folytán a sértettek egyike 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a gyanúsítottak letartóztatását a szökés-elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye, valamint a büntetőeljárás meghiúsításának ténye és veszélye okán indítványozta.

További friss információk
Gyermekpornográfia elkövetőjével szemben emelt vádat az ügyészség
Letartóztatásba került az embercsempész banda vezére
Fogva tartotta, megütötte, megrugdosta és ollóval bántalmazta volt feleségét
Egy év alatt több százszor zaklatta volt élettársát
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat