Ma: 2022.10.23.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Rendőrkézen a Dunaújvárosban lányokat futtató „navajonkik”
Privatkopo.info 2022. 06. 18. 5:16:00

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozást folytat több ember sérelmére, rendszeres előnyszerzés céljából, szexuális cselekmény végzésére történő rábírással elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt T. Attila és társai ellen.A nyomozás adatai szerint a dunaújvárosi férfi 2019-ben internetes közösségi oldalon megismerkedett egy Somogy megyei nővel, akit rávett arra, hogy Dunaújvárosba hozzá költözzön, és prostitúciós tevékenységet végezzen a lakásán. Az áldozat 2020 júniusában elmenekült kizsákmányolójától, ezért az elkövető még ebben a hónapban rávett egy rossz anyagi körülmények között élő, kiszolgáltatott helyzetű Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő nőt, hogy hozzá költözzön, és rendszeres haszonszerzés céljából prostituáltként dolgozzon.

A sértetteknek az így megszerzett illegális jövedelmet a férfinak, vagy a bűncselekmény elkövetésében segédkező édesanyjának, vagy a férfi két testvérének kellett adniuk, amit az elkövetői kör saját kiadásaira fordított.

T. Attila és bűnsegédként vele együttműködő családtagjainak elfogására a dunaújvárosi rendőrök a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóival és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együtt 2022. június 15-én akciót szerveztek. A nyomozók az ingatlanban tartott kutatás során a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható valamennyi bizonyítási eszközt lefoglalták, továbbá a bűncselekmény elkövetéséből származó vagyon elvonása érdekében a vagyonvisszaszerzés keretében a gyanúsítottaktól több millió forint értékű gépkocsit és egyéb vagyontárgyakat foglaltak le.

A rendőrök a férfit, édesanyját és két testvérét a rendőrségre előállították és kihallgatták. T. Attilát és anyját őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatásukat, amit a bíróság 2022. június 17-én elrendelt. A két testvér szabadlábon védekezhet.

További friss információk
Kábítószerrel kereskedett egy 57 éves nő
Drogot terjesztett a taxis
Véget vetettek a drogbiznisznek a Pest megyei felderítők
17 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra - naponta, testszerte, ütötték-rúgták
Házastársát és gyermekeit akarta megölni egy férfi Enyingen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat