Ma: 2024.04.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Egy gondnokság alatt álló nővel tartatták ki magukat és más nőket is kizsákmányoltak a cigányok
Privátkopó 2024. 03. 11. 11:24:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy magyar párral és a férfi anyjával szemben, akik belföldön és Ausztriában is prostitúcióra kényszerítettek egy cselekvőképességet korlátozó gondokság alatt álló nőt. A vádirat szerint egy prostituáltként dolgozó nő és a tevékenységét felügyelő élettársa több kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt dolgoztatott szintén prostituáltként, egyik sértett esetén a férfi édesanyjának közreműködésével.

A nő 2018-ban, egy svájci bárban megismerkedett egy vele azonos tevékenységet űző, akaratnyilvánítási képességében súlyos fokban korlátozott, cselekvőképességet részlegesen korlátozó gondokság alatt álló, szintén magyar nővel, akivel bizalmi viszonyt alakított ki és Magyarországra hívta. A sértett állapota a külső szemlélő számára is könnyen felismerhető volt.

A nő és élettársa, valamint a férfi édesanyja a könnyen befolyásolható és megfélemlíthető sértettet irányításuk alá vonták, majd a prostitúciós tevékenységéből szerzett pénzből biztosították hosszabb távú megélhetésüket. Ennek keretében az áldozatot a férfi meg is fenyegette: ha nem vállalja az ilyen munkavégzést, akkor kisgyermekét és nagyapját bántalmazni fogják. A nő budapesti lakásokban és közterületeken kínált szexuális szolgáltatást, az ebből származó bevételét, illetve személyi okmányait és telefonját elvették. A sértett csak valamelyik elkövető kísérete mellett hagyhatta el a tartózkodási helyét.

A trió a sértettet 2019-ben kiutaztatta Ausztriába, ahol egy ottani bordélyházban dolgoztatták. A kizsákmányolt nő végül 2019 júliusában - amikor az őt egyébként folyamatosan felügyelő női vádlott átmenetileg távol volt - segítséget kért a bordélyház alkalmazottaitól, akik őt kimenekítették és értesítették a helyi hatóságokat is.

A vádiratnak része még az is, hogy az élettársak másik két nőt is dolgoztattak prostituáltként, illetve a gondokság alá helyezett sértettet egy alkalmi férfi ismerőse 2019 januárjában egy vitát követően forró étolajjal leöntötte és ezzel maradandó sérülést okozott neki.

A Fővárosi Főügyészség minősített eseti emberkereskedelem bűntette, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntette, valamint kitartottság bűntette és az olajjal való leöntés miatt a negyedik vádlott ellen maradandó fogyatékosságot okozó, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A főügyészség a vádlottakkal szemben fegyház- és börtönbüntetés, valamint a kihasználással vádolt három terhelt ellen pénzbüntetés kiszabását és vagyonelkobzás alkalmazását is indítványozza.

További friss információk
3,5 millió forintért megvásárolta szerelmét, aztán halálra verte annak volt élettársát
Kiskorú fiúkkal ismerkedett és végzett szexuális cselekményeket egy „férfi”
Családi vállalkozásban kereskedtek a kábítószerekkel
Már megint a legendás cigány gyerekszeretet: kegyetlen szülőket ítéltek el
Pillangókést dobott a barátnője felé
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat