Ma: 2023.11.20.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ezek a mai fiatalok: megkéselték a kutyát és a gazdáját is
Privátkopó 2023. 11. 20. 10:15:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt két fiatalkorú fiúval és társaikkal szemben, akik 2022 őszén, Csepelen, egy szóváltást követően elpusztítottak egy kutyát és életveszélyesen megsebesítették a gazdáját is. A vádirat szerint a sértett férfi 2022. október 1-jén, éjszaka, a Budapest XXI. kerületben sétált staffordshire terrier fajtájú kutyájával. A sértett szóváltásba keveredett egy 5 fős társasággal, amelynek a vádlottak, egy 16 és egy 17 éves fiatalkorú fiú és két felnőtt férfi is a tagjai voltak, és velük volt az egyik férfi, szintén staffordsire fajtajegyekkel bíró kutyája is.

A szóváltás közben a két kutya egymásnak ugrott és marakodni kezdett, mire a vádlottak előrántották a náluk lévő késeket, és veréssel, illetve az ő, és kutyája megölésével fenyegették meg a sértettet. Ezt követően az egyik késes támadó megrúgta a sértettet, aki ennek következtében a földre esett, közben a többiek megszurkálták a kutyáját, a két eb azonban folytatta a marakodást. Miután a sértett felállt, elindult a viaskodó kutyákhoz, hogy szétválassza őket, ekkor azonban a 16 éves fiú többször is megszúrta őt, majd a 17 éves társa is beleszúrt, miközben a vádlottak kioltották a sértett kutyájának az életét.

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Fővárosi Főügyészség a támadókat állatkínzás vétségével és - a két fiatalkorút társtettesként, a két felnőttet bűnsegédként elkövetett - emberölés bűntettének kísérletével vádolja. A főügyészség a vádlottakkal szemben börtön- és fiatalkorúak börtöne büntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban, annak megállapítását indítványozva, hogy feltételes szabadságra nem bocsáthatók. Az egyik, büntetett előéletű felnőtt vonatkozásában a főügyészség indítványozta továbbá két korábbi, felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelését is.

A vádlottak korábban letartóztatásban voltak, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt állnak.

További friss információk
Ezek a mai fiatalok: megkéselték a kutyát és a gazdáját is
Megharapta az üzlet alkalmazottját egy hajmosásra készülő cigánynő
Sorozatban zsarolta alkalmi szexpartnerét a 17 éves cigánylány
Gyermekpornográfia miatt ítéltek nyolc és fél évre egy (volt) katonát
Elektromos kerékpárral vesztegettek meg egy budapesti doktornőt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat