Ma: 2021.11.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fellebbez az ügyészség egy családon belüli erőszak ügyében
Privatkopo.info 2021. 11. 21. 7:59:00

Egy 48 éves férfi hosszú éveken keresztül - a tettleges becsületsértés, vagy a könnyű testi sértés szintjét elérő módon - rendszeresen bántalmazta feleségét, amely magatartásával nem csak veszélyeztette, de ténylegesen károsan is befolyásolta lánya erkölcsi és érzelmi fejlődését.A nyomozó ügyészség vádiratában kiskorú veszélyeztetésének bűntettével, testi sértés vétségével és becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével, valamint személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségével vádolta a férfit. Az elkövető az ügyészség indítványa alapján az elkövetés óta letartóztatásban van. 

A bíróság a 2021. november 16-ai ítéletével 2 év és 6 hónap börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit, továbbá végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb olyan tevékenységtől, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyásos viszonyban állna.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség az ítélet ellen súlyosításért, míg a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.

További friss információk
Új webcímen érhető el a Privátkopó!
Fellebbez az ügyészség egy családon belüli erőszak ügyében
Szexuális cselekményekre kényszerítette 15 éves nevelt lányát
Rendőröknek is felkínálta magát a 23 éves prostituált
Áprilisi tréfánál többre sikerült: kétmillió forinttal rövidítette meg a bankot
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat