Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Prostituáltakat juttatott ki Finnországba, a bevételük egy részét elvette
Privátkopó 2023. 11. 28. 6:58:00

A rendőrök lezárták a nyomozást azzal a 35 éves pécsi férfival szemben, aki két éve és tavaly magyar lányokat utaztatott ki Finnországba, hogy prostituáltként dolgozzanak egy cseh nemzetiségű nőnél. A férfi a segítségért cserébe pénzt kért a lányoktól bevételükből.A magyar hatóságok a nemzetközi jogsegély alapján kezdték meg az eljárást 2022 augusztusában.

A finn nyomozók egy cseh nővel szemben indítottak eljárást, aki lányokat futtatott. Az asszony vallomásában elmondta, hogy kapcsolatban állt a Magyarországon tartózkodó Cs. Rolanddal (35), aki magyar nőket utaztatott ki hozzá, hogy Finnországban dolgozzanak örömlányként.

A férfi a lányoktól a prostitúcióból származó bevételük egy részét követelte cserébe. Az örömlányoknak jelezniük kellett, mikor érkeznek Magyarországra, és a bevételük 10-30 százalékát kellett odaadniuk a férfinak.

Eddig 14 magyar nőt azonosítottak a magyar rendőrök, akik 2021 augusztusa és 2022 márciusa között Cs. Roland segítségével jutottak ki Finnországba, közülük hatan fizettek neki rendszeresen.

Miután a rendőrök azonosították Cs. Rolandot, 2022. november 7-én, a lakásában fogták el, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a férfit hatrendbeli, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntettével gyanúsították meg. A bűnügyesek november 10-én lezárták az eljárást, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

További friss információk
Gyermekpornográfia elkövetőjével szemben emelt vádat az ügyészség
Letartóztatásba került az embercsempész banda vezére
Fogva tartotta, megütötte, megrugdosta és ollóval bántalmazta volt feleségét
Egy év alatt több százszor zaklatta volt élettársát
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat