Ma: 2024.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Focilabdát rabolt társával egy 12 éves fiú
Privátkopó 2024. 06. 24. 6:45:00

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 12 éves fiúval szemben, aki - társával együtt - egy focilabdát szerzett meg erőszakkal.A vádlott, egy 12 éves fiú és 12 év alatti társa 2022. június 10-én, délután, egy Budapest XIX. kerületi focipályán odamentek egy másik fiúhoz, aki egyedül focizott. Csatlakoztak hozzá azzal az ürüggyel, hogy játsszanak együtt. Amikor hozzájuk került a labda, azt elrúgták a pálya másik végébe, majd megkérdezték a fiút, hogy tud-e verekedni. Miután a sértett közölte, hogy ő nem verekedős típus, többször megpofozták. Ekkor szerette volna elhagyni a helyszínt, ezért elindult a labdája felé, azonban a 12 év alatti támadó megkísérelte őt többször is elgáncsolni. A megtámadott fiú végül fel tudta venni a labdáját, azt azonban az elkövetők kiütötték a kezéből, és ismét bántalmazni kezdték, végül a sértettet a földre térdepeltették. A két támadó végül a labdával együtt elindult, és azt a sértett kérésére sem adták vissza neki. A bántalmazott fiú 8 napon belüli sérüléseket szenvedett.

Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy az elkövetéskor a 12 éves vádlott beszámítható volt, és rendelkezett a bűncselekmény felismeréséhez szükséges belátási képességgel, a fiatalabb társa ugyanakkor - a törvény rendelkezése alapján - az életkora miatt nem büntethető.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség Fiatalkorúak Büntetőügyeinek Részlege a 12 éves fiút rablás bűntettével vádolja, és vele szemben javítóintézeti nevelés elrendelését indítványozta a vádiratban.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat