Ma: 2024.06.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fojtogatott egy nőt az utcán, mégis elengedték a rendőrök a reptérre
Privátkopó 2023. 05. 26. 7:03:00

Vasárnap, hajnalban a saját lakása előtt támadtak meg egy 25 éves nőt Budapesten, a XIII. kerületben. Az elkövető szabadon távozhatott a helyszínről…Az áldozat hajnali 3 óra körül szállt le a 4-6-os villamosról a Jászai Mari téren, és éppen a Vígszínház mögött sétált hazafelé, amikor gyanakodni kezdett, hogy követi valaki. Senkit sem látott a háta mögött, de amikor megérkezett a házhoz, ahol lakik, és felkapcsolta a villanyt a lépcsőházban, egyszer csak megragadta valaki hátulról, és fojtogatni kezdte.

A dulakodást hallva a szomszédok a nő segítségére siettek, és elzavarták a 40 év körüli, portugál állampolgárságú férfit, aki mégis ott maradt a bejáratnál.

Kihívták a rendőröket, akiknek az elkövető azt mondta: hamarosan indul a repülőgépe, az utolsó estére már nem akart szállást fizetni, ezért az utcán aludt, és arra ébredt, hogy eltűnt a táskája. Állítása szerint tolvajnak hitte a nőt, ezért eredt a nyomába.

Az áldozat az rtl.hu-nak azt nyilatkozta, hogy a rendőrök csak külön kérésre pakoltatták ki a támadó zsebeit, majd miután egyeztettek a központtal, szabadon engedték a férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányásg utólag azt írta, hogy „a személyi szabadságot korlátozó intézkedés feltételei nem álltak fent”.

A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, könnyű testi sértés miatt magánindítvánnyal élt, ezért a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság az ügy iratait a hatáskörrel rendelkező bíróságra küldi meg. 

További friss információk
„Elhúzódó vitás helyzet”: megöltek egy férfit Miskolcon
Elsodorta, majd viperával ütlegelte felesége szeretőjét
Nem kapott cigarettát, felgyújtotta az ismerősét
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat