Ma: 2023.06.08.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ütötték, rugdosták, végül kirabolták áldozatukat
Privatkopo.info 2022. 01. 17. 11:28:00

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást egy 45 éves füzesabonyi és egy 28 éves demjéni lakos ellen.A két férfi azzal gyanúsítható, hogy 2022. január 15-én, 12 órakor, a füzesabonyi vasútállomáson - szóváltást követően - ütlegelni és rugdosni kezdtek egy ott várakozó férfit, akitől elvették mobiltelefonját, majd a helyszínről elmenekültek.

A helyszínre érkező rendőrök - a beszerzett információk és személyleírás alapján - még a pályaudvaron elfogták az egyik gyanúsítottat, akinek táskájából előkerült az ellopott telefon, míg társát nem messze a helyszíntől fogták el.

A két rablót a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 45 éves férfit a nyomozók a pályaudvar ajtajának megrongálásával is gyanúsítják, ezért ellene garázdaság vétség elkövetése miatt is indult eljárás.

A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Feleségét akarta megölni az idős férfi
Spanyolországban fogták el a győri drogtermesztőt
Megszerezték egy Siófokon élő francia nő lakását a cigányok, majd az idős asszonyt egy disznóólba zárták
Térfigyelő kamera rögzítette a kifosztást
Bűnügyi őrizetben egy 36 éves pécsi drogdíler
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat