Ma: 2024.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gyermekei előtt fenyegette meg a buszsofőrt
Privátkopó 2024. 06. 14. 10:33:00

A Kecskeméti Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki két gyermeke jelenlétében hangosan szidalmazott, majd veréssel fenyegetett meg egy buszsofőrt.A vádirat szerint a helyi férfi 2023. november 22-én, két gyermekével akart felszállni egy kecskeméti helyi autóbuszjáratra. Az autóbusz vezetője éppen ekkor akart elindulni, ezért a busz ajtajait becsukta. Indulás előtt azonban meglátta a vádlottat és gyermekeit, ezért az első ajtót ismét kinyitotta. A buszra felszálló vádlott - azért, mert előttük a sértett becsukta az ajtót - hangosan szidalmazni kezdte a sofőrt, akit ennek során azzal fenyegetett meg, hogy megveri. A sértett félt attól, hogy a vádlott fenyegetését beváltja, ezért nem indult el, hanem a férfival szemben rendőri segítséget kért, a többi utasért pedig mentesítőjárat érkezett.

A büntető törvénykönyv a tömegközlekedésben dolgozókat - így a buszsofőröket is - közfeladatot ellátó személynek minősíti és eljárásuk alatt fokozott büntetőjogi védelemben részesíti.

Az ügyészség a férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja és ezért vele szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

A férfi bűnösségéről a Kecskemét Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat