Ma: 2021.11.23.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Négy rablás, három gyanúsított
Privatkopo.info 2021. 11. 23. 12:11:00

A csepeli nyomozók befejezték a nyomozást annak a három férfinak az ügyében, akik a gyanú szerint egy dohányboltot kiraboltak, három másik üzletet pedig megpróbáltak kirabolni.Az eladót fenyegetve követelte a kasszában lévő pénzt egy férfi 2021. január 31-én, 11 óra 34 perckor, egy Budapest XXI. kerületi dohányboltban. A nő a borravalónak kirakott pohárban lévő 1300 forintot odaadta az elkövetőnek, aki ezután elfutott.

Ugyanazon a napon kora délután egy XX. kerületi élelmiszerboltban és két dohányboltban is megpróbált fenyegetéssel pénzt szerezni egy férfi. Mivel az eladók egyik alkalommal sem adták át a bevételt a rabló elmenekült.

A fővárosi nyomozók az eljárás során azonosították a feltételezett elkövetőt, a 30 éves Á. Olivért. A rendőrök gyanúja szerint a rablásoknál segédkezett a férfi két barátja is, S. Viktor és S. Richárd, akik a kiszemelt boltokban az elkövetések előtt terepszemlét tartottak, a rablás alatt pedig kint őrködtek.

A három feltételezett elkövetőt a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói Csepelen elfogták és előállították.

A BRFK XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 30 éves Á. Olivért és két társát, a 20 éves S. Viktort és a 23 éves S. Richárdot egyrendbeli rablás bűntett és háromrendbeli rablás kísérlet gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

További friss információk
Négy rablás, három gyanúsított
Köztartozásra hivatkozva végrehajtással fenyegettek a zsarolók
Tömegverekedés volt a kecskeméti piacon, heten megsérültek
Több liter benzint locsolt élettársára a vita hevében egy karádi férfi
Horogra akart a két idős asszonyt megtámadó rabló
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat