Ma: 2023.01.23.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Koponyatörés a házibuliban
Privátkopó 2023. 01. 23. 13:33:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 21 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, aki egy házibuliban szórakozott, ahol az italozás közben a sértett férfi szóváltást kezdeményezett, hazaküldték, azonban a ház udvarán is tovább veszekedett, emiatt a vádlott egy építőanyag darabbal fejbe dobta.A vádirat szerint a vádlott 2022 januárjában egy edelényi családi ingatlanban - házibuliban - szórakozott, a társaság valamennyi tagja szeszes italt fogyasztott.

A leittasodott sértett férfi szóváltásba keveredett a házigazdákkal, ezért hazaküldték. Kiment a házból, azonban az udvaron lévőkkel továbbá folytatta a vitatkozást, a testvére próbálta hazavinni. A hangoskodásra a vádlott is kiment a lakásból, az udvaron lévő építési törmelékek közül felvett egy nagyobb méretű „blokk” darabot, és azt a sértetthez dobta.

Az építőanyag a férfi fejét találta el, amelynek következtében 8 napon túl gyógyuló, a koponyaüreg megnyílásával járó közvetetten életveszélyes törés sérülést szenvedett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
Koponyatörés a házibuliban
Letartóztatásban a Münchenben és Kecskeméten bordélyházakat üzemeltető cigányok
Ismerősének pénzért kínálta kiskorú barátnője szexuális szolgáltatását
Bűnügyi őrizetben az intézkedő rendőrökre kalapáccsal támadó férfi
Együtt piáltak, aztán összeverte ismerősét egy 41 éves alkesz
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat