Ma: 2023.01.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megverte és napszámba küldte a héthónapos terhes élettársát egy „tudjukki”
Privátkopó 2023. 01. 18. 10:10:00

Emberkereskedelem és kényszermunka miatt emeltek vádat egy fiatal „férfi” ellen, amiért várandós élettársát - bántalmazással félelemben tartva - mezőgazdasági munkára kényszerítette, bérét pedig elvette - közölte a Baranya Megyei Főügyészség.A tájékoztatás szerint az italozó életmódot folytató férfi tavaly júniusban felszólította a terhessége hetedik hónapjában járó élettársát, hogy menjen napszámba, végezzen mezőgazdasági munkát, a tiltakozó asszonyt pedig arcon ütötte.

A nő a bántalmazás miatt és a vádlottól való félelmében a hónap során többször elment dolgozni. Munkabérét a vádlott minden alkalommal elvette tőle.

A vádirat szerint a várandós nőt többször bántalmazta, egyik alkalommal azért is megverte, mert a nő a felszólítása ellenére nem akart külföldre menni, hogy ott prostituáltként dolgozzon. A nő végül ismerőséhez menekült, akivel értesítették a családsegítő szolgálatot.

További friss információk
Gyerekeket terrorizált a villamoson egy drogos cigány - kábítószerre követelt pénzt
Megverte és napszámba küldte a héthónapos terhes élettársát egy „tudjukki”
Verekedtek és raboltak a cigarettatarháló cigányok Miskolcon - az ügyészség szerint nem nagy ügy ez, felfüggesztett elég lesz
Továbbra is letartóztatásban a nyugdíjas tanítónőt agyonverő vadember
Fiatal „szerelmeiket” futtatták a budapesti testvérek - „tudjukkik”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat