Ma: 2021.11.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Horogra akart a két idős asszonyt megtámadó rabló
Privatkopo.info 2021. 11. 22. 7:41:00

A fővárosi nyomozók egy napon belül elfogták a férfit, aki a gyanú szerint két idős asszonyt is megtámadott, egyiküknek életveszélyes sérülést okozva.Az orvosi rendelőbe tartott egy idős asszony 2021. november 16-án, délután, Budapest XII. kerületében, amikor valaki hátulról leütötte, és elvette a táskáját. A 91 éves nő életveszélyesen megsérült. A fővárosi rendőrök hajtóvadászatot indítottak az elkövető után. Feltérképezték a sértett útvonalát, minden lehetséges tanút meghallgattak, minden adatot beszereztek, minden nyomot megvizsgáltak.

Az aprólékos felderítőmunka eredményre vezetett: a BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói másnapra azonosították a feltételezett elkövetőt, akit november 17-én, este, egy Budapest XIII. kerületi panzióban el is fogtak. Szobájában megtalálták a néni iratait és bankkártyáit - amelyekkel több alkalommal vásárolt is.

A nyomozás adatai szerint a férfi az elfogás napjának délelőttjén, a XIV. kerületben is ki akart rabolni egy idős asszonyt. Kiszemelt áldozatával együtt egy társasház liftjébe szállt be, megpróbálta leütni a 77 éves nőt, de az ellenállt, így a rabló innen üres kézzel menekült el.

A 41 éves N. Istvánt életveszélyt okozó testi sértés, felfegyverkezve elkövetett rablás, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett, valamint rablás bűntett kísérlete és súlyos testi sértés bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Több liter benzint locsolt élettársára a vita hevében egy karádi férfi
Horogra akart a két idős asszonyt megtámadó rabló
Kocsmázásra követelt pénzt, ütötte-verte apját a 46 éves alkesz
Új webcímen érhető el a Privátkopó!
Fellebbez az ügyészség egy családon belüli erőszak ügyében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat