Ma: 2022.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Felfegyverkezve rabolta ki a hajdúszoboszlói dohányboltot
Privatkopo.info 2022. 06. 17. 9:01:00

A nyomozók kitartó és összehangolt munkája hozta meg az eredményt idén áprilisban. Egy, tavaly év végén történt hajdúszoboszlói dohánybolt rablás gyanúsítottját fogták el.Az akkor még ismeretlen férfi december 16-án lépett be az üzletbe. Fejére egy kapucnit húzott, arcát egy fekete maszkkal takarta el, és egy méretes konyhakéssel a kezében követelte a bevételt az eladótól. Az alkalmazott átadta neki a pénzt, amit a nála lévő táskába rejtett, majd sietve távozott a helyszínről.

A nyomozás 2022. április elején érkezett a fordulóponthoz. A rendőrök azonosítottak egy férfit, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

A 36 éves hajdúszováti lakos gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett és anyagi nehézségeivel magyarázta tettét. A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes járásbíróság elrendelt. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás vele szemben.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Dohánybolti eladó leszúrásával fenyegetőzött
Házi készítésű eszközökkel termesztettek kannabiszt
Rendszeresen vásárolt kábítószert a rendvédelmi dolgozó
Csoportosan raboltak Bagaméren
Megfojtotta férje szeretőjét egy nő Tiszadadán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat