Ma: 2024.07.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megölte gyermekkori barátját
Privátkopó 2023. 05. 25. 10:08:00

Különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja az ügyészség azt a férfit, aki az elmúlt év őszén - közös italozást követően - többször nyakon szúrta gyermekkori barátját, aki a helyszínen életét vesztette.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség vádiratának lényege szerint a 45 éves vádlott és vele egykorú barátja már az általános iskola óta ismerték egymást. Felnőttként közös munkahelyen dolgoztak, egyébként pedig baráti kapcsolatot ápoltak.

Az italozó életmódot folytató sértett 2022. november 29-én, délelőtt felkereste a lakásán a vádlottat azért, hogy vele egy munkahelyi jelenléti ívet aláírasson és közben azt kérte, hogy a vádlott kínálja meg őt pálinkával. Ekkor közösen italozni kezdtek, amelynek során legalább egy liter pálinkát elfogyasztottak és mindketten súlyosan ittas állapotba kerültek. Utólag nem tisztázható okból összeszólalkoztak, amelynek során lökdösték egymást, dulakodtak és az erőteljesebb testfelépítésű vádlott többször meg is ütötte a sértettet. Látva a kialakult összetűzést a vádlott felesége és gyermekei 18 óra körül elhagyták a lakást, de az asszony rendőri segítséget kért, mert arra gondolt, hogy elfajulhat a verekedés.

Ezt követően az ittassága miatt a fotelban ülő és onnan felállni nem tudó sértettet a vádlott tovább bántalmazta, a száját befogta, többször megütötte. A vádlott magához vett egy zsebkést is, amivel a sértettet a nyakán többször megszúrta. A szúrások hatására a sértett kivérzett, amitől a helyszínen életét vesztette, a vádlott pedig lefeküdt aludni a hálószobában.

A letartóztatásban lévő vádlottat az ügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja. A vádiratban az ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélje a vádlottat, és állapítsa meg, hogy legkorábban 26 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra.

Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat