Ma: 2022.05.09.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Súlyos sérüléseket okozott az ittas férfi az ittas élettársának
Privatkopo.info 2022. 01. 11. 14:34:00

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú bíróság ítéletének súlyosítását indítványozta annak a vádlottnak a büntetőügyében, aki élettársát súlyos sérüléseket okozva bántalmazta.A 44 éves férfi egy somogyi településen él. A sértett 23 éve élettársa, akivel hajléktalan, italozó életmódot folytattak.

2021 márciusában egy telep üres irodahelyiségében italoztak az ugyancsak hajléktalan társaikkal. Az egész napos italozás hatására illuminált állapotba kerülve a pár a délutáni órákban veszekedni kezdett, amelynek során a vádlott bicskájával többször mellkason szúrta élettársát. A nő súlyos sérüléseket szenvedett, az életveszélyes állapot elmaradása a véletlennek köszönhető.

Az első fokon eljárt Kaposvári Törvényszék a vádlottat - a vádnak megfelelően - életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek. Ezért 2 év és 6 hónap szabadságvesztésre ítélte.

Az ítélet ellen az ügyész a büntetés súlyosításáért terjesztett elő fellebbezést, amelyet a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség fenntartott. A vádlott és védője enyhítés érdekében fellebbezett.

A eljárás a Pécsi Ítélőtábla előtt folytatódik.

További friss információk
Letartóztatásban a különös visszaeső díler
„Ég veled, Ricsi!” - végül a drogok és a szteroidok végezték el a bíróság munkáját
10 év szabadságvesztésre ítélték a 6, illetve 7 éves kislányokkal szexuális cselekményeket végeztető férget
Bűnügyi őrizetben a szabolcsveresmarti drogkereskedő
Megszúrta élettársát egy 54 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat