Ma: 2023.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
10 percen belül egy férfit és egy nőt is megtámadott egy 18 éves „navajonki” - az asszonyt háromszor ütötte arcon
Privátkopó 2023. 09. 25. 15:21:00

Egy jászárokszállási nő gyalog közlekedett 2023. szeptember 24-én, 20 óra 10 perc körül, amikor egy ismeretlen követni kezdte kerékpárral. A férfi elhaladt a nő mellett, megállt, eldöntötte a biciklit, és úgy tett, mint aki a cipőfűzőjét köti. Amikor a gyalogos a férfi mellé ért, az minden előzetes ok nélkül háromszor arcul csapta, majd dulakodást követően kitépte a sértett kezében lévő szatyrot, és elhajtott. A táskában kutyakonzerv és mobiltelefon volt.A bántalmazás következtében az asszony - az elsődleges orvosi vélemény szerint - 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A tettes 10 perccel korábban egy kerékpározó férfit ütött meg, Jászárokszálláson, mindketten elestek a biciklijükkel. A tettes a földön fekvő férfitól pénzt követelt, majd összeszedte a nadrágzsebéből kiesett 3500 forintot, és távozott. A bántalmazott könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök elfogták és előállították a 18 éves bűnözőt, akit kétrendbeli rablás és súlyos testi sértés bűntett miatt hallgattak ki. A gyanúsított beismerő vallomást tett, és a jogtalanul megszerzett tárgyak is előkerültek.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a fiatal bűnelkövetőt, és kezdeményezi letartóztatását.
További friss információk
Újabb két embercsempészt kapcsolt le a Nemzeti Nyomozó Iroda
Késsel támadt édesanyjára egy drogos hulladék
Megint a legendás cigány gyerekszeretet: 15 év fegyház a csecsemője életét kioltó „anyának”
Kiskorúakat ábrázoló pornográf felvételek miatt kell felelnie két fiatalkorúnak
78 éves bácsit bántalmazott és rabolt ki két cigány Csátalján
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat