Ma: 2021.10.14.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Jogerős ítélet a féltékenységből verekedő férj ügyében
Privatkopo.info 2021. 10. 13. 5:13:00

A Pécsi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú ítéletet annak a vádlottnak a büntetőügyében, aki felesége ismerősét - féltékenységből - súlyosan bántalmazta.A vádlott egy Baranya megyei településen él feleségével. 2019 elejétől többször alakult ki vita, veszekedés közöttük.

2019 áprilisában a vádlott felesége elhatározta, hogy késő este meglátogatja egy férfi ismerősét, akivel megbeszélnivalója volt. A feleség szokatlan időpontban tett látogatása a férjet féltékennyé tette, aki előbb a felesége otthon felejtett telefonjáról sértő tartalmú üzeneteket küldött az ismerősnek, majd a sértett házához indult, ahol a hátsó teraszon a sértett és a vádlott felesége beszélgettek. A vádlott a kerítés kapujának zárját kinyitva az udvaron keresztül a teraszhoz sietett, és az öklére húzott kemény eszközzel a sértettet két alkalommal, nagy erővel fejbe ütötte. A bántalmazás következtében a sértett súlyos, életveszélyes állapotot eredményező fejsérüléseket szenvedett.

Az elsőfokú bíróság a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés, valamint magánlaksértés bűntettében mondta ki bűnösnek. Ezért halmazati büntetésül 4 év szabadságvesztésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész súlyosítás iránt, a védelem enyhítésért fellebbezett.

Az ügyben másodfokon eljárt Pécsi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyta.

További friss információk
Hónapokon keresztül terrorizálta szerelmét, időnként meg is erőszakolta
Jogerős ítélet a féltékenységből verekedő férj ügyében
Kirabolta áldozatát a „navajonki”, búcsúzóul puszit és ökölpacsit kért tőle
Jogerősen elítélték a szexmunkásokat „menedzselő” egykori popénekest
Hamis PCR tesztekkel kereskedőket fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat